Hirdetés

Unravel - így csinálj saját Yarnyt (videó)

|

Amíg továbbra is várjuk az Unravel megjelenését, a fejlesztők egy videóban mutatják meg, hogyan csinálhat magának bárki saját, a játék főszereplőjéhez hasonló fonalfigurát.

Hirdetés

Ha az Electronic Arts egy gonosz, pénzéhes cég lenne, akkor valószínűleg sorozatgyártásba küldte volna Yarnyt, majd jó pénzért árulta volna online boltjában. Az Unravel főszereplője ennél jobbat érdemel. 

A Coldwood alighanem nagyrészt befejezte a fejlesztést, a következő kevesebb mint egy hónapban már csak a bugokat javítják. Mivel most már a kreatív vezető és ötletgazda Martin Sahlin is elég szabadidővel rendelkezik, az Unravel legfrissebb videója nem magáról a játékról szól, hanem arról, hogyan csinálhat magának bárki átlagos, minden valamire való háztartásban megtalálható dolgokból figurát. Kell némi drót, drótvágó, sok-sok fonal és egy olló. A többit elmondja és megmutatja ő, ha bárki kedvet kapott hozzá, mindenképpen küldjön képet teremtményéről kommentben. Szöveges leírás itt található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)