Hirdetés

Unreal Engine 3 - az amerikai hadsereg is ezt használja

|

Az Unreal Engine 3 motorját fogja használni a legújabb amerikai kiképzőprogram, melyet az Intelligent Decisions-szel karöltve fejlesztenek.

Hirdetés

A katonák kiképzése manapság már nem csak valós környezetben lehetséges és ahogy a technológia fejlődik, úgy válnak egyre realisztikusabbá a szimulációk, nem is beszélve arról, mennyi pénzt és erőforrást takaríthatnak meg vele.

Többször is olvashattunk már az elmúlt évek során arról, hogy Amerika belső nézetes lövöldéket használ fel kiképzési célokra. Mondhatnánk azt is, hogy az Egyesült Államok az élen jár ezek terén, de az is elképzelhető, hogy csak ők dicsekednek el vele minden egyes alkalommal, ki tudja. Annyi biztos, hogy most az Unreal Engine 3-mal tesznek egy kört, mely fejlesztésében az Intelligent Decisions is kiveszi a részét.

 

Ismerős lehet már páraknak ez a cég korábbról, hiszen legutóbb 2011-ben adtunk hírt arról, hogy akkor a CryEngine 3-at használták fel ugyanezen célra (akkor 57 millió dollárért fejlesztették le), az alábbi videó jól szemlélteti, hogyan is működik a gyakorlatban egy ilyen kiképzés a Dismounted Soldier Training Systemmel:

Részt vennétek egy ilyen kiképzésen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)