Hirdetés

Unreal Engine 3 hajtja a következő Sherlock Holmes játékot

|

A legújabb epizódban döntéseink is kihatnak majd a történet alakulására.

Hirdetés

Sir Arthur Conan Doyle nyomozó karaktere igazi reneszánszát éli az elmúlt években, gondoljunk csak Guy Ritchie két filmjére, vagy a nagy sikerű brit sorozatra (Sherlock), mely sikeresen helyezte a modern korba a mesterdetektív történetét, illetve pont nem rég indult az Elementary című sorozat is, melyben Watson karakterét Lucy Liu játssza.

Szerencsére videojátékok terén sincs hiány Sherlock Holmes kalandokból, köszönhetően a Frogwares fejlesztőcsapatnak és a Focus Home Interactive kiadónak, akik évente jelentetnek meg egy-egy feldolgozást. Legutóbb a The Testament of Sherlock Holmes volt terítéken, melyben - szakítva az eddigi hagyományokkal - elhagyták a point & click játékmenet stílust, és külső nézettel cserélték fel.

A csapat most sem áll le az újításokkal, ugyanis az új részben, mely Sherlock Holmes: Crimes & Punishments címmel érkezik majd, az eddigi grafikus motort az Unreal Engine 3-mal fogják lecserélni. Ennek köszönhetően nem csak dinamikus fények és árnyékok kerülnek a játékba, hanem élethűbb lesz az animáció és a környezet megjelenítése is.

Nyomozásunk során nyolc ügyet kell majd felgöngyölítenünk, méghozzá felelősséggel felruházva: mindegyikben erkölcsi döntéseket kell majd meghoznunk, melyek hatással lesznek a történet alakulására. A Frogwares munkatársai szerint így végleg kikerülünk a csendes megfigyelő szerepéből, és igazi főszereplőkké válhatunk.

Sherlock karakterét ezúttal új kinézettel ruházták fel, melyet a 60-as évekbeli filmek inspiráltak, így modernebb lesz a megjelenése, mint az eddigi játékokban. A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments 2013-ban érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a pontos dátum egyelőre rejtély. Rejtély? Watson jöjjön, dolgunk van!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)