Hirdetés

Unreal Engine 3 - immáron Windows 8 és Windows RT támogatással

|

Az Epic Games az NVIDIÁval együtt ma bemutatta az első demóját a Windows 8 és RT alatt is futó Unreal Engine 3-nak.

Hirdetés

MIndez Berlinben, az IFA 2012 rendezvényen történt,méghozzá az ASUS sajtókonferenciáján. 

Egy élő, valós-idejű demonstrációt láthattak az érdeklődők, amelyen az "Epic Citadel" programot futtatták egy Asus Vivo Tab RT felhasználásával. Az Epic Citadel eddig iOS és Flash alatt futott csak.

Mark Rein az Epictől a következőket nyilatkozta: 

Az Unreal Engine 3 által meghajtott Epic Citadel Windows RT alatt teljes DirectX 9 támogatással, shaderekkel és anyagokkal is csodásan fut a Tegra 3-on. Mivel az egész engine-t átírtuk és nem a mobil verziót változtattuk, így az NVIDIA és az Epic könnyűvé tette az UE3 fejlesztők számára a Windows RT, Windows 8 és az NVIDIA Tegra 3 processzor használatát. A Windows RT kód mostantól elérhető partnereink számára, és reméljük sok nagyon jó játék készül majd a segítségével."

Szombaton a PAX-on az Unreal Engine 4 "Elemental" demonstrációját mutatják majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)