Hirdetés

Unreal Engine 3 - Technikai prezentáció

|

Tegnap a Microsoft GDC-n konferenciáján a Gears of War 2 bejelentése mellett az UE3 legújabb képességeit ecsetelte.

Hirdetés

A sajtóeseményen a sok-sok érdekesség közül kettő mindenképpen kiemelkedett. Az elsőről, azaz a Gears of War második részéről már Chavalier beszámolt. A második egy technikai bemutató, melyben a ráncfelvarrott UE3 motor legújabb képességeit prezentálja nekünk Tim Sweeney. A dolog azért is érdekes, mert ez a felpumpolt grafikus motor dübörög majd a GoW 2 alatt, amely a videó tanúsága szerint látványosabb fény-árnyék effekteket, realisztikusabb megvalósítást és komplexebb fizikát ígér, ráadásul sokkal több ellenfelet lesz képes egyszerre megjeleníteni az engine. Minderre persze a technikai bemutatóban is láthattok példát.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)