Hirdetés

Unreal Engine 4 - okostelefonos verzió is lesz

|

Újabb videók érkeztek az Unreal Engine 4-hez. Az Epic motorja egy Nexus 5-ön is fut.

Hirdetés

Az Epic Games nemrég fellőtte a netre a Game Developers Conference alatt tartott előadásán bemutatott videót az Unreal Engine 4 eszköztáráról.

A videóban Zak Parrish, vezető technikai fejlesztő mutatta be a grafikai motor különböző elemeit, mint például az új anyaghasználati rendszer, a VFX és az egyes szintek építésének működése. Egyre többet hallunk és látunk az Unreal Engine 4-ről, az Epic Games nemrég például egy új fizetési modellt is bemutatott a nagyközönségnek. A motor az Oculus Riftet, a Steamboxot, és a HTML 5-öt is támogatja, így érdemes lesz elgondolkodni a havi 19 dolláros díjon, ha éppen motort keresünk valami jó ötlethez.

A GDC-n bemutatott videón kívül a vállalattól egy olyan techdemót is kaptunk ma, amiben a rendszert egy okostelefonon tesztelik. Így lecsekkolhatjuk a rendszert egy Nexus 5-ön. Itt vannak a videók, lehet bennük gyönyörködni:

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)