Hirdetés

Unreal Engine 4 - jöhetnek az új címek

|

Mike Gamble szerint a folytatásokkal ellentétben a teljesen új játékok fogják többségükben használni az Epic fejlesztését.

Hirdetés

Az európai régió vezetője szerint rengeteg bejelentett, még fejlesztés alatt álló játék fogja használni az Unreal Engine 4-et, melyeknél az arány 50/50 százalék a folytatások és az új ötletek között. „Ha nem mindjárt 30/70 az új címek javára” - tette hozzá Gamble.

Elmondása szerint többen arra használják munkájukat, hogy a friss ötleteket valósítsák meg: „A stúdiók többsége sokat finomít és nemcsak a már megszokott szálukon adnak ki játékokat de teljesen új vonalakkal is megjelennek”.

Sokszor fogjuk még hallani az Epic új motorjának nevét a későbbiekben ugyanis a megjelenések már ez év végén megkezdődnek majd. „Karácsony környékén már jönnek az első címek és bizony lesznek ütős darabok. Azonban a legérdekesebb időszaknak 2015 első negyedéve tűnik. Ez most a fejlesztések éve” - jelentette ki Gamble, aki szerint ez a piac még mindig tele van lehetőségekkel. 

Mit gondoltok milyenek lesznek a játékok az új Unreal Engine megoldásaival? Van konkrét cím ezzel a motorral, amit kifejezetten vártok? Mondjuk a következő Gears of War játékot, ami már a Microsoftnál figyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)