Hirdetés

Unreal Engine 4-es cím a Blacklight fejlesztőitől

|

Várható volt, hogy az Epic Games ígéretes motorjára lecsapnak a fejlesztők, de hogy pont a kisebbek kezdjék meg a sort?

Hirdetés

Az új grafikus motortól a legtöbbünknek tátva maradt a szája, ezért azt hihettük, hogy a legnagyobb fejlesztőcsapatok egymás bokáját tapossák majd érte (ami a háttérben akár meg is történhetett), ennek ellenére a Zombie Studios jelezte elsők között szándékát az engine erőforrásainak kihasználására.

A Blacklight: Retribution című FPS fejlesztői ugyanis bejelentették, hogy soron következő alkotásukhoz nem mást szeretnének felhasználni, mint az Epic Games varázslatosnak tűnő grafikus motorját. A titokzatos, név nélküli projektről jelen pillanatban annyi vélhető biztosnak, hogy egyfajta psycho-thriller lesz, amely kizárólag PC-re jelenhet meg 2013 második negyedévében. Jared Gerritzen, a stúdió feje úgy nyilatkozott az Eurogamer magazinnak, hogy "[a játék] már nem csupán a következő generációt képviseli majd, de új szintre emeli a stúdiót is".

Várjuk a tippeket, hogy mi lehet a Zombie Studios misztikus produktuma, amihez az Unreal Engine 4 ereje szükséges.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)