Hirdetés

Unreal Engine 4 - így néz ki 8K-ban

|

Miután megjöttek a next-gen konzolok már azt hittük, hogy a next-gen grafikai motorok képességeit is láttuk. Hát tévedtünk.

Hirdetés

Hála a DSOG egyik kedves olvasójának rátaláltunk egy galériára, amiben egy Unreal Engine 4-es demóról láthattunk screenshotokat. Eddig még nem annyira érdekes a dolog, viszont amikor teljes felbontásra tettük a képméretet, megláttuk a lényeget.

Ezek a képek mind 8K-s felbontásúak. Az Unreal Engine 4 már önmagában is elképesztő látványra képes, de 8K-ban egyenesen lenyűgöző. A szemeink régen voltak ennyire elkényeztetve. Persze nagy kérdés, hogy ezt az élményt vajon mikor nyújthatja egy játék (vagy közelítheti meg egyáltalán), de álmodozunk és reménykedünk. Vasárnap van.

Reméljük, hogy a készülő, ingyenes Unreal Tournament epizód is mutat majd valami szépséget, még ha nem is ehhez foghatót. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)