Hirdetés

Minden, amit az Unreal Engine 4-ről tudni lehet

|

A GDC 2015-ön az Epic Games több előadást és tartott az Unreal Engine 4-ről, amiket most mind megnézhettek.

Hirdetés

A GDC 2015-ön még a szokásosnál is nagyobb szerepet játszottak a grafikus motorok, a piac minden nagy szereplőjének volt mondanivalója és a legtöbben még ingyenessé is tették az engine-jük legújabb verzióját.

Az Epic Games is úgy döntött, hogy mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszi az Unreal Engine 4-et, csak az esetleges profitból csippenti le a maga kis részét. Ez egy kifejezetten felhasználóbarát hozzáállás, de a Unity még erre is igyekezett rákontrázni. 

Az idei Game Developers Conference keretein belül az Epic több előadást és kérdezz-felelek szerű panelt is tartott, amik most mind elérhetővé váltak az interneten is. Ha érdekel az Unreal Engine 4, akkor mindenképpen érdemes végignézni az alábbi videókat, mert az Epic...

... beszélt az Unreal Engine 4 jelenéről és jövőjéről

... bemutatta, hogy hogyan készül egy demó

... és felsorakoztatta a fejlesztőit egy beszélgetés erejéig.

Nektek hogy tetszik az Unreal 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)