Hirdetés

Unreal Engine 4 - van akinek ingyenes

|

Az Unreal Engine 4 már az indie fejlesztők számára is megfizethető, de az Epic szeretné, ha a jövő fejlesztői is kipróbálnák az SDK-t.

Hirdetés

Nagyon érdekes dolgokat is előállítottak már az Epic Games újgenerációs motorjáal, az Unreal Engine 4-gyel, most pedig az új kezdeményezésnek köszönhetően még a korábbinál is több tehetséges fiatal veheti kezébe ezt a professzionális fejlesztőeszközt.

Az UE4 mostantól minden egyetemista és főiskolásszámára ingyen használható. Az egyetemet képviselő tanárok vagy adminisztrátorok itt tudnak jelentkezni a programba. Az intézmények minden gépre telepíthető a szoftver, valamint minden beiratkozott diák hozzáférhet és hazaviheti a saját számítógépére. Fontos viszont megjegyezni, hogy a bejelentés szerint ez csak bizonyos típusú képzésekre vonatkozik. Természetesen ide tartozik a játékfejlesztés, valamint az informatika, a művészet, az építészet és a szimulációt és vizualizációt igénylő tanulmányok, tehát ahol hasznát is veszik a csomagnak.

Ha esetleg az iskolában készül el egy játék, ami végül kereskedelmi forgalomba kerül, akkor továbbra is érvényes az a szabály, hogy a megtermelt bevétel 5 százaléka az Epic Gamest illeti. Persze ettől függetlenül ez remek lehetőség a diákoknak, akik szeretnének valami modern, korszerű technológiát megtanulni.

Ha játékfejlesztéssel foglalkoznátok, melyik motorra esne a választás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)