Hirdetés

Nem, ez nem egy igazi lakás

|

Csak egy újabb hihetetlenül szép Unreal Engine 4-es demó, amitől majd egy kicsit jobban örülsz, hogy mostantól ingyenesen letöltheted az Epic motorját.

Hirdetés

Az Unreal Engine 4 most már mindenki számára ingyenesen elérhető, ahogy a Source 2 és a Unity 5 is. Motort mindenkinek!

Az Unreal Engine 4 tényleg fantasztikus dolgokra képes, gondolom mindannyian emlékeztek arra a lakásra, amit olyan gyönyörűen megcsináltak a motorral, hogy egy pillanatig nem is voltál biztos benne, hogy nem igazi-e. A Scandinavian is egy hasonló demó, amit az Unreal Engine 4 fórumára rakott fel egy blessod nevű művész. Vagy varázsló. A srác több mint hét éve foglalkozik hasonló dolgokkal, ami az alábbi két videón meg is látszik.

Ha megtetszett a dolog és a saját szemetekkel is körülnéznétek a meglehetősen IKEA-heavy lakásban, akkor innen le is tölthetitek a Scandinavian demót. Ez persze nem egy játék, de nagyon jó látni, hogy mi mindent ki lehet hozni az Unreal Engine 4-ből, amikor nem csak egy macskaszimulátor a cél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)