Hirdetés

Ezt a tíz rajongói Unreal Engine 4 tech demót érdemes megnézni

|

Érdemes belenézni legalább némelyikbe ezekből a rajongói feldolgozásokból, főleg, ha szeretitek a Nintendo klasszikusait.

Hirdetés

Az ingyenesen használható Unreal Engine 4 egy remek platform arra, hogy a rajongók modern köntösben gondolják újra a legnagyobb kedvenceiket. Számtalan érdekes tech demó készült már ennek használatával, most pedig egy hobbifejlesztő bárki számára letölthetővé tette a munkáit.

CryZENx nagyon gyakran oszt meg videókat a kiváló demóiról (korábban már mi is megmutattuk nektek az alkotásait), most pedig a 100 000. feliratkozó alkalmából úgy döntött, hogy megajándékozza a követőit és letölthetővé tesz tíz darabot az általa készített demókból.

Ezek között olyan játékok feldolgozásait találhatjátok meg, mint a The Legend of Zelda: Ocarina of Time, a Mario Kart, a Donkey Kong 64, a Sonic Adventure 2 vagy a Pokémon Stadium. Habár a Nintendo játékok kapcsán nagyon gyakoriak a jogvédelmi problémák, CryZENx egy ideje már rendszeresen ad közre ilyeneket, szóval remélhetőleg nem lesz baj ezúttal sem. Az összes letöltési linket megtaláljátok a fenti videó leírásában.

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)