Hirdetés

Egészen hihetetlen, milyen vihart képes generálni az Unreal Engine 4

|

Ráadásul a techdemó alkotója által közzétett részletek alapján még csak nem is kell egy erőmű ehhez a látványhoz.

Hirdetés

Ha egy fejlesztőcsapat látványos, és viszonylag stabilan működő játékot szeretne készíteni, akkor jó választás lehet hozzá az Unreal Engine 4, hiszen az Epic motorja számtalanszor bizonyította már hatékonyságát. Ráadásul valaki most olyasmit hozott létre a segítségével, amitől csak ámulunk-bámulunk.

Hirdetés

Egy bizonyos koooolalala nevű youtuber már korábban is meglepett minket csodálatos Unreal Engine 4-es techdemókkal, nemrég pedig egy hihetetlenül látványos és élethű vihart sikerült megalkotnia a motor használatával. Íme:

Koooolalala az Unreal Engine 4.23-as változata mellett még a SpeedTree és Substance Designer alkalmazásokat vette igénybe, illetve két plugin, a VICODynamics és a Custom Lens Flare VFX is segített a végeredmény elérésében. Sőt, állítása szerint egyáltalán nem optimalizálta a jelenetet, amibe összesen 20 fát és 100 bokrot pakolt, és még így is 35-60 fps között volt a képkockák száma egy GTX 970-es videokártyán, 1080p-s felbontásban, epic és magas grafikai beállítások mellett.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)