Hirdetés

Unreal Engine 5-ös játékon dolgozik a Creative Assembly egyik stúdiója

|

A Total War játékok mellett az Alien: Isolationről is ismert Creative Assembly is elkezdte használni az új motort.

Hirdetés

Nemrég egy blogbejegyzésben adta tudtunkra a Creative Assembly, hogy egy új, Unreal Engine 5-ös játékon dolgozik az egyik csapatuk. A bejelentésben rögtön tisztázták, még sokat kell várnunk arra, hogy leleplezzék a készülő projektet, amit a Szófiában található bolgár irodájuk készít.

Ugyan a játékkal kapcsolatban a bejegyzés semmit nem árul el, feltételezhetjük, hogy egy TPS-ről van szó, hiszen a Creative Assembly Sofia ilyen stílusban tapasztalt fejlesztőket keres, na meg persze olyanokat, akik ismerik az Epic Games legújabb motorját.

Hirdetés

A szófiai stúdiót 2017-ben alapították, hogy Total War DLC-ket készítsenek, 2020-ban pedig előálltak A Total War Saga: Troy névre hallgató, önálló játékkal. A Creative Assembly a most megismert játékkal együtt immár négy projekten dolgozik egy időben.

A Total Waron és a Hyenas című lövöldén túl ugyan készül még két játék a Creative Assembly berkein belül, sajnos azonban a két még meg nem nevezett projektről szinte semmit nem árultak még el, így biztosak lehetünk benne, hogy ezek majd csak sokára kerülnek a rivaldafénybe. Valószínűnek tartjuk, hogy a Hyenas megjelenése után számíthatunk leleplezésre, mind a szófiai, mind pedig a másik projekttel kapcsolatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)