Hirdetés

Unreal Engine 5-re vált a BioWare korábbi fejlesztőinek új játéka, de ennek ára van

|

Búcsút mondhat 2022-re tervezett megjelenésének a Nightingale.

Hirdetés

Ha nem állnánk épp a Hogwarts Legacy elhalasztásának hatása alatt, talán jobban megviselne bennünket az Inflexion Games bejelentése, mely szerint a Nightingale című túlélőjátékot legkorábban 2023 elején nyúzhatják az érdeklődők.

Természetesen ezzel nem lekicsinyleni szeretném az egykori BioWare-vezér, Aaryn Flinn gründolta csapat alkotását, mindössze arról van szó, hogy új IP lévén, aligha rágja tövig a körmét a sorsa miatt aggódva ugyanakkora tömeg, mint amekkora a Harry Potter franchise hátszelét élvező akció-RPG idei premierjében reménykedett.

Hirdetés

Az egykor MMO-nak szánt, viktoriánus stílusú fantasy kaland késéséről, és annak okairól a Twitteren keresztül értesülhettek a hivatalos fiók követői. A poszt ugyan nem szolgált konkrét megjelenési dátummal, ellenben két okot is felsorolt, amelyekbe az, aki majdan játszani szeretne a Nightingale-lel, aligha fog belekötni. A közelmúltban a Tencent szárnyai alá került, ezért feltehetően nagyobb büdzséből gazdálkodó csapat mérlegre tette az Unreal Engine 5-re történő átállás lehetséges előnyeit, és arra jutott, hogy jobb ezen hamarabb túlesni, mintsem a megjelenés utánra halasztani.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Emellett a srácok az így nyert pluszhónapokat a játékélmény csiszolására kívánják fordítani, fontos fejlesztéseket hajtanak végre, és a kezdőtartalmat is felturbózzák, ami valljuk be, nem hangzik rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)