Hirdetés

Unreal Engine 5-tel készül egy cyberpunk stílusú battle royale játék

|

Az Off The Grid a narratív fejlődésre helyezi a hangsúlyt, amibe többek között Neill Blomkamp is besegít.

Hirdetés

Még tavaly nyáron írtunk róla, hogy a District 9-nal berobbant rendező, Neill Blomkamp látványért felelős vezetőként csatlakozott a Gunzilla Games akkor még cím nélküli projektjéhez, amelyet a fejlesztőcsapat egy AAA-kategóriás multiplayer shooterként írt le narratív elemekkel megtámogatva. A stúdiót 2020-ban alapították és olyan munkatársakat tömörít, akik a Cryteknél, a Ubisoftnál és az Electronic Arts-nál dolgoztak korábban, szóval nem most kezdték a szakmát. 

Már azt is tudjuk, hogy min dolgoztak eddig: az Off The Grid egy vadonatúj, TPS nézetű battle royale lövölde lesz, amely Unreal Engine 5-tel készül. A disztópikus jövőben játszódó, cyberpunk stílusú projekt úgy szeretné továbbfejleszteni a műfajt, hogy a narratív fejlődésre helyezi a hangsúlyt, amelyben Blomkamp mellett Richard K. Morgan (Crysis 2, Syndicate, Altered Carbon) forgatókönyvíró is a segítségükre van.

Hirdetés

Az OTG támogatni fogja 150 fő összecsapását a PvP módban, valamint felvonultat PvE sztoriküldetéseket is, amelyek ugyanazt a térképet használják, amit más játékosok népesítenek be. A felhasználók szabadon irányíthatják, hogyan bontakozzon ki a kőkeménynek ígért történet, és minden egyes döntés közvetlenül befolyásolja majd mindenki játékmenetét.

Az OTG-ben állítólag a hősök és a gonoszok közötti határok elmosódnak, ahogy a játékosok a túlélésért küzdenek a jövőben, az élmény és a narratív struktúra központi eleme azonban az az egyedülálló mód lehet, ahogyan a játékosok elkészíthetik, testre szabhatják és elcserélhetik egymással a játékbeli tárgyaikat. Blomkamp szerint nemcsak a battle royale 2.0 megteremtése a céljuk a narratív fejlődés hozzáadásával, hanem egy olyan fejlődő világ létrehozása is, amely saját életet él és váratlan módon változzon minden alkalommal, amikor újra csatlakozunk a játékhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Az Off The Grid valamikor 2023-ban jelenhet meg, kizárólag next-gen platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)