Hirdetés

Unreal játékok a GOG-on

|

A CD Projekt régebbi, kereskedelmi forgalomból jórészt kikopott játékokkal indító kísérlete szépen gyarapodik.

Hirdetés

A CD Projekt azzal a céllal hozta létre a Good Old Games portált, hogy ott összegyűjtse a '80-as, '90-es évek, az ezredforduló és napjaink játékait, azokat mentessé tegye mindenféle kellemetlen másolásvédelmi eljárástól, kompatibilissé a jelenleg használt Windows változatokkal, továbbá felületet kínál arra, hogy a játékosok megoszthassák egymással élményeiket, teszteket, végigjátszásokat, tippeket és trükköket töltsenek fel. A digitális úton történő terjesztés hátránya a megfogható adathordozó és az esetenként a polcokon szépen mutató csomagolás hiánya, de cserébe a megvásárolt termék korlátlan alkalommal letölthető, és mindössze 6-10 dollárnak megfelelő összeget kérnek el érte. Erre mondják, hogy még a hülyének is megéri. Főleg, hogy a régi klasszikusok gond nélkül futnak majd az aktuális oprendszereken.

Unreal Tournament - A sorozat első, és máig legjobb darabja

unrealtournament.jpg


A választékot kezdetben az Interplay és a Codemasters klasszikusai jelentették, de időközben szépen gyülekeznek a kiadók és a fejlesztők a GOG zászlaja alá.
A legfrissebb "áldozat" az Epic Games, aki nem restellte Unreal játékait bedobni a közösbe. Már most elérhető az Unreal Gold (alapjáték + Return to Na'Pali kiegészítő) és az Unreal Tournament: Game of the Year Edition. A későbbiekben az Unreal II: The Awakening Special Edition és az Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition is megvásárolható lesz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)