Hirdetés

Unreal motoros japán horror EA-módra

|

A Resident Evil és a Killer7 alkotói új, még név nélkül álló játékukhoz a harmadik generációs Unreal motort választották.

Hirdetés

Shinji Mikami (Resident Evil) lesz a producere és a suda51 néven ismert dizájner, Goichi Suda rendezi majd az EA Partners program égisze alatt PC-re, Nintendo Wii-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelenő akció-horrort. A játékról azóta sem tudunk sokkalt többet, hogy ezt napvilágra hozták, most viszont kiderült, hogy a fent nevezett úriemberek által menedzselt Grasshopper Manufacture licencelte az Unreal Engine 3-at a hét lakat alatt őrzött projekthez.

Killer7

killer7_1.jpg


Az EA Partners keretében a közelmúltban és a jövőben olyan játékok jelentek és jelennek meg, mint a Crysis, a Crysis Warhead (Crytek), a The Orange Box, a Left 4 Dead (Valve), a Rage (id Software) és a Painkiller fejlesztőinek (People Can Fly) új játéka.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)