Hirdetés

Egy rajongónak köszönhetően PC-n próbálhatjuk ki a legendás Silent Hills P.T.-t

|

Ha valakinek kimaradt a Konami legendás Silent Hills demója, amiből aztán nem lett semmi, az most kipróbálhatja PC-n az élményt. Már amíg az ügyvédek be nem csengetnek.

Hirdetés

A 2014-es gamescom óta beszédtéma a Silent Hills azóta törölt interaktív demója, a P.T., ami olyan komoly hatással volt a rajongókra, hogy azóta nemcsak számos horrorjátékot inspirált, hanem rengetegen próbálták meg újraalkotni magát az immár beszerezhetetlen demót is.

Hirdetés

A Konami persze minden erejével azon van, hogy ezeket idő előtt eltüntesse, de most RadiusGordello jóvoltából érkezett egy kész változat, amit ide kattintva tudtok letölteni (még VR-t is támogat elvileg). A srác az elmúlt 10 hónapját ölte bele az Unreal Engine 4-es demóba, amihez a textúrákat, modelleket, animációkat, és minden egyebet is a nulláról rakott össze, hogy a lehető legtökéletesebben másolhassa le az eredetit.

Nem lennénk meglepve, ha a Konami záros határidőn belül ezt is levágná, úgyhogy töltsétek amíg lehet! És meséljétek el, hogy milyen volt, mert az én szívem már az első kanyarban úgy kalapált, hogy nem mertem tovább nézelődni. Hiába, a horror nem az én műfajom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)