Hirdetés

Unreal 2 Tech Movie 2

|

A nemrégiben bemutatott Doom 3 talán egyik legnagyobb ellenfelének ígérkező játék is jelen volt az idei GDC-n, mely nem más, mint az Unreal 2. A készítőcég állítása szerint az itt fellelhető animáció még mindig nem kifejezetten az U2-ből származik, hanem csupán annak technológiai tudását prezentálja (hasonlóképpen, mint az első Tech demó). Ezen az oldalon található néhány fénykép és egy igen rövid plusz animáció a show-ról, melyeken ezen tech demó további részeibe kukkanthatunk bele. Az Epic Games ígéretet tett arra, hogy néhány nappal a GDC után kiad egy jóminőségű animációt a programból (az nem derült ki, hogy ez egy újabb tech demó lesz e, vagy már valóban az U2-be kukkanthatunk bele...).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)