Hirdetés

Unreal Tournament 2004 verseny a GameNighton!

|

Ezúttal még egy versennyel kedveskedünk a PC-seknek: a CS: GO mellett Unreal Tournament 2004 bajnokságunkon is részt vehetnek!

Hirdetés

Nem az Unreal Tournament 2004 a sorozat legrégebbi része. Már az 1999-ben megjelent első résszel is rengeteg időt töltöttünk el LAN-partikon, rengeteg kedves emlékünk fűződik hozzá. A 2004 viszont mindig olyan érzéssel tölt el minket, ami után kedvünk támadna napokra bezárkózni, és magunkat pizzával és szénsavas üdítőkkel életben tartva pörgetni a Deathmatch-eket.

Aki járt a legutóbbi PlayIT-en, és meglátogatta a GameStar-GameNight standot, az láthatta, mekkora érdeklődés övezte UT2004 bajnokságunkat. Úgy döntöttünk, ezt is elhozzuk a decemberi GameNightra: Deathmatch-ek során mutathatjátok meg, hogy mit tanultatok az elmúlt évtizedben. A győztes egy Phanteks Enthoo Pro M házzal lesz gazdagabb, ami egy dizájnos, remek kialakítású darab. 

Gyertek, nevezzetek, de vegyétek figyelembe, hogy a helyek száma korlátozott! Mivel a meccsek gyorsan pörögnek, valószínűleg sokan részt tudnak majd benne venni, de nem árt bebiztosítani a helyeteket.

GameNight december

Időpont: 2015. december 16., szerda, 16:00-21:00

Helyszín: Instant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz, és hívd meg a haverokat is!

Facebook oldal: Ne maradj le semmiről, katt ide!

A belépés ingyenes, mindenkit szerettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)