Hirdetés

Unreal Tournament 2014, PvZ ingyen, és a Goat Simulator teszt - mi történt a héten?

|

Ezen a héten sem unatkoztunk: itt az új UT, teszteltük a kecskét, a Plants vs Zombies ingyenes lett, nyakunkon az E3 2014, de még a legszebb Skyrim modot is előkapartuk. Ja, és Bruce Wayne szüleit megint megölik.

Hirdetés

Kezdhetném olyan szolgálati közleményekkel heti szubjektív összefoglalómat, hogy egy új GameStar Hype tért vissza, amelyben már nem mi motyogunk a kamera előtt, hanem tiétek a szó, vagy hogy a GameStar Shop kicsit pihenni ment, mert szebbé és okosabbá varázsolják éppen, de elég a munkából: inkább nézzétek meg a Gotham című sorozat előzetesét, és meséljétek el nekem, hogy mit gondoltok, érdekelne a véleményetek. Inkább én nem is mondok semmit, nem akarom befolyásolni a szabad elmélkedést. Na jó, csak ennyi spoilert engedjetek meg: megint kinyírják Bruce Wayne szüleit. Őrület.

Aztán ha ez megvolt, akkor a héten sajnos túl kevés figyelmet kapott Johnny Express című animációs rövidfilmet ajánlom figyelmetekbe, mert egész egyszerűen zseni. Aki lusta linkre kattintani a részletekért, annak beteszem a videót ide, ne mondjátok, hogy a GameStar nem tesz meg mindent a kényelmetekért. Persze kattintani ide is kell, de a választás szabadsága olyan illúzió, amitől az ember mindjárt úgy érzi, itt már szinte mindent lehet. Viszont megnézni, azt kell, ebben nem nyitok vitát.

A héten sok lemaradást bepótoltunk, szóval most kicsit több játékteszt futott ki a GameStar szalagon a gyárból, ezt egészen biztosan nem érzi senki olyan nagy problémának. Volt itt kérem Goat Simulator teszt, ami azért mégis egy ritka szépsége a játékpiacnak, de a hagyományosabb élmények kedvelőinek is akad olvasnivaló. Volt még kicsit kevésbé lenyűgöző Far Cry Classic teszt, a kecskéknél lényegesen komolyabban vehető War Thunder teszt, egy Lightning Returns: Final Fantasy XIII teszt, egy könnyed SMITE teszt a MOBA tábornak, és egy Donkey Kong Country: Tropical Freeze teszt Grath tollából, hogy végre a sajnos nem túl népes Wii U tábor is kapjon valami értelmes olvasnivalót. A többiek pedig reménykedhetnek abban, hogy a Nintendo az idei E3-on tényleg bemutat majd valami újdonságot. Mondjuk olyat, mint ez...

És ha már E3 2014, akkor bizony bőven van még téma a levegőben. Jöhet JRPG Xbox One-ra (persze a Microsoft elég sok olyan érdekességgel is készül Los Angelesbe, amiről konkrétabbat tudunk), a Guerilla Games valami nagy dobást, a Deep Silver pedig két játékot tervez bemutatni. És igen, mi is a Star Wars Battlefront miatt izgulunk a legjobban. És persze ennek okán a Star Wars VII film miatt is aggódhatunk kicsit, de szerencsére mindig van olyan kreatív elme, amely képes a filmipar tévedéseit utólag is korrigálni.

Teljesen egyértelmű, hogy májusban a Watch Dogs megjelenés előtti felhajtás kap még kiemelt figyelmet. Jött új Watch Dogs trailer, amiben egyébként egy pofás Easter Egg is helyet kapott, megtudtuk, hogy miért is lesz érdemes érdemes molyolni vele, hogy mit ígér a Ubisoft a PlayStation 4-es verzió esetében, még egy Minecraft feldolgozás is befigyelt, hogy teljes legyen a Watch Dogs életérzés. A hype már tényleg az egekben, és bár daev (aki kipróbálta már a játékot) folyamatosan mondja, hogy kellemes lesz a május vége, én még mindig aggódom kicsit, hogy vajon sikerül-e majd megugrani bárhogy is a túl magasra tett lécet. Mert tudjátok, vannak az úgynevezett túlzott elvárások, meg az úgynevezett valóság.

A hét egyik legjobb híre szerintem az Unreal Tournament bejelentés, amely minden eddiginél nagyobb szabadságot ad a felhasználóknak, ráadásul ingyenes formában érkezik el hozzánk. Egyelőre keveset tudunk, de az tetszik, eléggé izgatottan várja az újabb híreket a GameStar UT keménymagja (én is szeretnék köztük lenni, de kiröhögtek, megdobáltak kenyérmorzsával és szívószállal köpködik a papírgalacsinokat a tarkómra azóta is, hiába, ezek kemény gyerekek). És ha már a pénztárcabarát jeligével megy a bejelentgetés: a Plants vs Zombies első része is elérhető ingyen Originen, az EA is vágyik szeretetre. Emellett még annyi olcsó PC-s játék akciózás megy a héten, hogy szem nem marad szárazon, szerencsére elég sokról időben tudtunk nektek szólni, hogy ne maradjatok le a fillérszipkázásból.

 

És mielőtt elkezdenénk keményen inni (vagyis sajtótermékünk birtokbavételére szólítanálak fel benneteket), még azért említsünk meg pár érdekességet, amelyekről érdemes lehet beszélgetni kicsit a kommentek között: rengeteg új kép, infó és persze kellemetlen trollkodás is futott a héten a Call of Duty: Advanced Warfare kapcsán, mi utálunk vakon ítélkezni, és amikor titeket kérdeztünk arról, hogy mire lenne szüksége az új CoD-nak, hogy elismerést érdemeljen a közönségtől (mert hát a bevétel az még mindig egészen jól megvan), nagyon jó volt látni azokat a konstruktív észrevételeket és gondolatokat, amelyeket a fejlesztőknek és a kiadónak is érdemes lenne látnia szerintem. Aztán volt itt még Earth: Year 2066 törlés, meghökkentő, de mindenképpen pozitív hír, hogy idén nem lesz Need for Speed, ahogy sajnos Dying Light sem, viszont a Destiny lehet a világ legdrágább játéka, befutott a The Last of Us utolsó kiegészítője, borítóképet kapott a Risen 3, és a héten már megint egy olyan gyönyörű Skirym modot sikerült villantani, hogy lazult az állkapcsom 2 centit. Ráadásként az is kiderült, hogy csak azért nincs még Bosszúállók játék, mert nem szeretnék elkapkodni valami közepes, langyos lábvízzel az élményt. Semmi gond srácok, várom a híreket...

Kifejezetten királynak találtuk még a Breaking Bad vs The Walking Dead rapcsatát, a GTA 5 selfie toplistát, a Játék határok nélkül visszatérésének hírét, a kormánnyal FPS-ező srác videóját, és persze Seth MacFarlane új filmjének új előzetesét, amelynek magyar címét igyekszem gondosan kerülni, hogy így tüntessek a hazai forgalmazók erőltetett fordításai ellen. Nem mintha lenne esélyem. És az is biztos, hogy rengeteg olyan hírt kihagyok még, ami fontos és érdekes volt ezen a héten, de már nagyon szomjas vagyok, szóval inkább emelem poharam. Köszi, hogy ezen a héten is velünk voltatok, jöhet az ivós játék: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)