Hirdetés

Unreal Tournament 3 gépigény és csúszások

|

Szükségtelen tovább találgatni, vajon elindul-e majd gépünkön a LANparty-k egyik királyának legújabb felvonása.

Hirdetés

Kezdeném először is egy jó és egy rossz hírrel. A rossz hír az, hogy a Midway istállójában induló két UE3 motorral szerelt versenyző (UT3, Blacksite: Area 51) PS3-ra hangszerelt változata hivatalosan 2008 elejére csúszik.
Most jön a jó hír! David Zucker, a Midway elnöke ugyanakkor egy befektetők számára tartott összejövetelen kijelentette, hogy ez semmiben sem érinti a pc-s változatok megjelenését.
Ez azt is jelenti, hogy a tervezett bevételeket 225-ről 170 millióra módosították. Ennyit reméltek volna a PS3-as változatoktól, ha még idén piacra dobják.
A késlekedések mellett bejelentette, hogy jövőre két franchise (Blitz, Mortal Kombat) kap folytatást, érkezik az NBA Ballers, a Vin Diesel fémjelezte Wheelman és a TNA iMPACT!, továbbá két nyílt világgal rendelkező, ambiciózus projekt.

Végezetül pedig jöjjön az ok, amiért egyáltalán erre a hírre kattintottatok. Az UT3 hivatalos rendszerkövetelményei így festenek:

Minimális renszerkövetelmény:
- Windows XP SP2 vagy Windows Vista
- CPU: 2,0+ GHz Single-Core CPU
- 512 MB RAM
- VGA: Geforce 6200+ vagy Radeon 9600+
- 8 GB HDD

Ajánlott rendszerkövetelmény:
- 2,4+ GHz Dual-Core-CPU
- 1 GB RAM
- VGA: Geforce 7800GTX+ vagy Radeon X1300+
- 8 GB HDD

Nem is olyan rossz, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)