Hirdetés

Unreal Tournament 3 - Hamarosan felfedik a kiegészítőt

|

A Gears of War lázában égő Epic Games számos rajongó szerint méltatlanul elhanyagolta korábbi aranytojást tojó tyúkját.

Hirdetés

Az rendben van, hogy létezett egy mára kultstátuszba emelkedett Jazz Jackrabbit nevezetű oldalra scrollozós platform őrület, de mégiscsak az Unreal és az Unreal Tournament, no meg az enginelicencelés hozta meg a nagy áttörést és az igazi elismertséget az Epic Games csapatának. Mindannyian tudjuk, hogy az Unreal folytatása küllemét leszámítva messze elmaradt a várakozásoktól, kiszervezték, és egy másik csapat kalapálta össze. Az UT epizódok pedig hullámzó minőségben követték egymást elbizonytalanítva, vagy megosztva a régi rajongókat. Az egy évvel ezelőtt PC-re és PS3-ra, majd idén nyáron X360-ra is megjelent UT3 fogadtatásra is vegyesre sikeredett, ami nem torkollott örömünnepbe. Eladások tekintetében augusztus végére sikerült átlépni az egymilliós lélektani határt, így már semmiképpen nem beszélhetünk bukásról.

utka08.jpg


Mark Rein ekkor jelentette be, hogy az UT franchise pátyolgatását továbbra is vállaló Midway-jel közösen egy igazán komoly expanzión dolgoznak, ami meggyőződése szerint képes lesz lázba hozni a játékosokat. Arról, hogy dobozos kiadásról, netán letölthető tartalomról beszélünk, még nem értesítették a sajtót, s néhány napig még nem is fogják, mint ahogy azt Steve Polge az Epic munkatársa elárulta. Kijelentette, hogy tanultak a múlt hibáiból, ezért a jövőben már csak konkrét tényeket és dátumokat szellőztetnek majd meg. Ezért nem hallhattunk még semmi érdemlegeset a kiegészítőről. Ugyanakkor leszögezte, hogy a közeli jövőben (vélhetően még idén) előállnak a konkrétumokkal, s megtudhatjuk, pontosan milyen újdonságokkal jár, milyen változásokat hoz az add-on, továbbá mikortól és milyen formában válik számunkra elérhetővé.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)