Hirdetés

Unreal Tournament 3 - Kiegészítő koronázza az első milliót

|

Az Epic Games multiplayer céllövöldéje a tervek szerint hamarosan megkapja az első, igazán komoly kiegészítőjét.

Hirdetés

Az Unreal Tournament 3-at nem sorolhatjuk az Epic legnagyobb sikerei közé. A külcsínnel nem volt gond, a játékmenet is a régi, de több népszerű játékmód (pl. Assault, Bombing Run) hiányát már nem lehetett lenyomni a rajongók torkán. Azokén a rajongókén, akik mindmáig az első részt, no meg a 2004-es kiadást tartják a legjobbnak. A tavaly év végén PC-re és PS3-ra, illetve idén júliusban X360-ra is megjelent multiplayer FPS nem teljesítette eladások tekintetében az Epic elvárásait, de augusztus végére sikerült átlépni az egymilliós lélektani határt.

ut3.jpg


Habár a játékot kiadó Midway komoly gondokkal küzd és több licenctől meg kíván szabadulni (az NBA és a Cartoon Network esélyes, bár felmerült a DC Comics neve is), Mark Rein Epic alelnök szerint továbbra is vállalja az UT franchise gondozását. Jelenleg pedig egy nagyobb kiegészítésen dolgoznak közösen, amiről még nem tudni, hogy dobozos bolti termék, letölthető tartalom, netán egy szimpla pályacsomag lesz-e. Mark Rain mindenesetre a úgy véli, hogy megjelenésével alaposan feltüzelik majd a community-t, s tovább bővül a felhasználói kör.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)