Hirdetés

Unreal Tournament 3 - Közeleg az X360 port

|

A PC-re és PS3-ra már megjelent Unreal Tournament 3 X360-as átiratáról régen nem hallottunk, de Mark Rein ma megtörte a csendet.

Hirdetés

Hosszú ideje nem hallatott magáról az EPIC-Midway páros Unreal Engine 3-at alkalmazó multiplayerre kihegyezett FPS-e, az Unreal Tournament 3. A legújabb epizód idáig már megjelent PC-re és PS3-ra, azonban jó ideje ismert tény, hogy a redmondiak next-gen masináján is tiszteletét teszi. Mark Rein, az EPIC atyaúristene ma egy interjúban elárulta, hogy már játszható a stuff, gyönyörűen néz ki és a jövő héten sorra kerülő Midway Gamers Day-en, Las Vegas-ban mutatják be először a nagyközönségnek, ahol ki is lehet majd próbálni az UT3-at. A megjelenéssel kapcsolatban annyit árult el, hogy már megvan, hogy mikor akarják az áruházak polcait elárasztani, de egyelőre még nincs itt az ideje ennek a bejelentésnek.

unrealtournament39.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)