Hirdetés

Unreal Tournament 3 - Születésnapi akció a Steamen

|

Egészen december harmadikáig potom áron szerezhetjük be az Unreal Tournament 3 Black-et, méghozzá rengeteg plusz tartalommal.

Hirdetés

13. születésnapját ünnepli az Unreal Tournament, ennek köszönhetően szinte aprópénzért szerezhető be a Steam rendszeréből, ráadásul a szülinapnak köszönhetően további tartalmakat is kapunk alapjátékunk mellé.

Az Unreal Tournament 3 Black csomag tartalmazza az alapjátékot, az ingyenes Titan Pack kiegészítőt, amely rengeteg újítást és friss tartalmat tartalmaz (új játéktípusok, Titan mutáció, erős telepíthető eszközök és fegyverek, új karakterek, Stealthbender jármű, átfogó MI és hálózati teljesítmény, UI használhatósági javítások, mod-készítési támogatás, illetve további 57 Steam teljesítmény hozzáadása), valamint a Community Bonus Pack nevű csomagot, ami további egy új karakterrel és térképekkel bővíti szórakozásunk tárgyát.

 

A Titan Pack pontos tartalmáról az Unreal Tournament 3 Steames oldalán olvashattok bővebben, valamint itt vásárolhatjátok meg magát a játékot is, amely az akció keretein belül 19.99 euró helyett most csak 6.79 euró.

Minimum gépigény:

    Operációs rendszer: Windows XP SP2 vagy Windows Vista
    Processzor: 2.0+ GHz-es egymagos processzor
    Memória: 512 MB RAM
    Grafika: NVIDIA 6200+ vagy ATI Radeon 9600+ videokártya
    Hang: Windows által támogatott hangkártya
    DirectX: DirectX 9.0c
    Merevlemez-terület: 8 GB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)