Hirdetés

Unreal Tournament 3 Titan Pack - PS3 verzió elhalasztva

|

Két héttel elhalasztották az Unreal Tournament 3 Titan Pack mára betervezett PlayStation 3-as megjelenését.

Hirdetés

Elúszott a mára betervezett Unreal Tournament 3 Titan Pack bemutatkozása, legalábbis PlayStation 3 rendszereken, tudhattuk meg az Epic hivatalos fórumából. A személyi számítógéppel rendelkező henteseket nem sújtották többletidővel, azonban a PS3 verzió valahol elakadt tanúsítványszerző körútján, ennek fényében megjelenését elhalasztották. Az Epic alkalmazásában álló Steve Polge elmondta, váratlan helyzettel szembesültek, melynek eredményeképpen március tizenkilencedikére modósították a Titan Pack kiadási dátumát. Mivel munkatársaik extra fejlesztési időhöz jutottak, kihasználják az ölükbe pottyant lehetőséget és tovább csiszolják a csomagban található modifikációkat, annak érdekében, hogy kiváló minőségi kiegészítőkkel kedveskedjenek rajongóiknak. Az Unreal Tournament 3 Titan Pack tartalmáról bővebben olvashattok korábbi cikkünkben.

 

ut3titan.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)