Hirdetés

Unreal Tournament - kiszivárgott egy korai változat

|

Máris kikerült a netre a készülő Unreal Tournament korai, játszható verziója.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy készülőben van a legendás aréna-shooter sorozat, az Unreal Tournament következő, ingyenesen játszható része, és azt is tudjuk, hogy a srácok már most nagyon kíváncsiak rá, hogy mit gondolnak a játékosok, de valószínűleg nem így szerették volna kideríteni. A játék korai pre-alfa buildje ugyanis kiszivárgott az internetre.

A játék a NeoGAF fórumán érhető el, és míg a játékosok szerint még hihetetlenül korai fázisban van a build, már így is nagyon olyan a feelingje, mint ahogy azt egy Unreal Tournament játéktól elvárnánk.

Ha esetleg valamelyikőtök úgy dönt, hogy kipróbálja a pre-alfát, az nyugodtan ossza meg velünk a tapasztalatait a hozzászólásokban. De inkább várjatok, míg a fejlesztők hivatalosan kiadják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)