Hirdetés

Unreal Tournament, Grand Theft Auto V és Elden Ring - ezzel játszunk a hétvégén

|

Adunk a nosztalgiának rendesen, tíz, sőt húszévesnél is idősebb klasszikusok kerülnek elő a napokban.

Hirdetés

Ismét akad pár újdonság, amivel agyonüthetjük az időnket - példának okáért itt a legelső Final Fantasy sok szempontból különleges, bár távolról sem tökéletes feldolgozása, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. De most valahogy erősebb a régi kedvencek vonzása. Van itt minden az eredeti Unreal Tournamenttől (ó, azok a feledhetetlen párbajok a Morbiason!) a Mass Effect 2-it. Sőt, hiszitek vagy sem, miután a Rockstar két konzolgeneráció platformjain és persze PC-n is alaposan megfejte a rajongókat, most PS5-ön és Xbox Series konzolokon teszi ugyanezt. Ráadásul mint azt mi is megtapasztaltuk, könnyű kísértésbe esni és engedni a csábításnak. Nem véletlenül sikeresek a remasterek és remake-ek.

Hirdetés

Paca - Hát mivel megint megjelent a Grand Theft Auto V, én megint el fogok merülni benne. Úgy döntöttem, újrakezdem az online-t is, sokáig pihentettem a karakterem, egy csomó tartalomba már bele sem kóstoltam, így az igazi. Persze most csak tettetem, hogy lesz ennyi időm, dőlnek még a tesztelésre váró játékok, legalább április közepéig van mit csinálnom.

HP - Harmadik generáción is GTA 5, talán most már végig is játszom végre, ül valami Rockstar átok rajtam, de valahogy mindig elveszítem a fókuszt a játékaik felénél, csak a GTA III és a Vice City volt az, amit ténylegesen be is fejeztem. Pedig nagyon bejön a hangulat, a játékélmény, nem panaszkodom, csak valahogy szétcsúszik az egész. És még a Horizon Forbidden West is arra vár, hogy 50 óra után még végére érjünk valahogy a sztorinak...

Csirke - Annyi mindent tesztelek éppen, hogy ki sem látszom belőle, de szépen lassan kezdem utolérni magam. Most a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint nyúzom, amibe sikerült pár egészen ötletes mechanikát pakolni. Közben pedig természetesen az Elden Ring sem játssza végig saját magát NG+-ban.

Zs - A héten ismét leporoltam az 1999-es Unreal Tournamentet (nem kellett sokat keresnem, bérelt helye van a desktopon), így ha a hétvégén jut idő játékra, megpróbálom előcsalni a narrátorból azt a bizonyos "Térdre csirkék, itt az Isten!"-t, de persze egy "Halál! Halál! Halál!"-lal is megelégszem. 

Gucs - A helyzet változatlan, továbbra is a Prey és a Marvel's Guardians of the Galaxy van terítéken, de valószínűleg az előbbit fogom előnyben részesíteni a hétvégén. Nagyon hangulatos és egészen félelmetes cuccot rakott össze az Arkane, sikerült is rám hozniuk a frászt párszor, de ez igazából csak javított a játék megítélésén nálam. Egyébként csak én érzem úgy, hogy a pályatervezés lehetne jobb, és szórhatnák picit bőkezűbben is a lootot, meg a lőszert? Csavarkulccsal csapkodni az elektromos rondaságot nem túl felemelő dolog, na.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


- Battyogok tovább előre (meg néha vissza, tudjátok, milyen ez a játék) a Death Stradingben, most épp annál a fejezetnél tartok - kisebb spoiler -, amikor BB nélkül kell teljesíteni néhány fuvart. Az élmény a különböző viszontagságok ellenére továbbra is rendkívül jól kikapcsol, úgyhogy kitartóan talpalok a földtől nem kicsit elrugaszkodott sztori végkifejlete felé.

Kivi - Teljesen beszippantott az Elden Ring világa, ezen a hétvégén is nagy valószínűséggel csak ezt fogom pörgetni. Néhány newbie-guide segítségére szorultam végül, de már elég jól ráéreztem a harcrendszerre, így viszonylag hamar az egyik kedvenc játékommá vált.

Szada - Kivételesen most nem játszani, hanem sorozatozni és olvasni fogok. Előbbi esetében be szeretném fejezni a rövid részekkel operáló The Boys Presents: Diabolicalt és a Cobra Kai 4. évadát, utóbbi kapcsán pedig a Batman: A Fehér Lovag átkát és a Cyberpunk: Trauma Teamet fogom forgatni, ha minden jól megy. 

Chava - Még kitart a Guardians of the Galaxy, aminek végeztével felszedem az elhullajtott szálakat, és annyit varrok el közülük a Vampire: The Masquerade - Swansong érkezéséig, amennyit csak lehetséges. Ha jól nézem, és épp nem fejjel lefelé tartom a listámat, akkor az újrakevert Mass Effect 2 következik a sorban, amelyet legutóbb valahol Illiumon hagytam félbe. Ha minden igaz, épp Liarát akartam meglátogatni, amikor közbejött valami más.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)