Hirdetés

Unreal Tournament - koncepciórajzok és az első részletek a módokról

|

Alakulgat az ingyenes Unreal Tournament, néhány koncepciórajz mellé megkaptuk az első játékmódokkal kapcsolatos terveket.

Hirdetés

Az Epic Games nekilátott az Unreal Tournament fejlesztésének, amibe ugye bárki beleszólhat. Épp ezért még nagyon korai bármilyen részletet fixálni, de a stúdió nem is ígér betarthatatlant.

Az új podcastból kiderült, hogy megjelenésekor csak Team Deathmatch módban lehet vele játszani, de később a Capture the Flag és az Onslaught is bekerül. Ez azt jelenti, hogy az Unreal Tournament minden részlete aprólékosan lesz kidolgozva, amíg az egyik nem tökéletes, addig nem fogják bővíteni a lehetőségeket, és ez egy nagyon szimpatikus hozzáállás. Ezek után különösen kíváncsiak vagyunk egyrészt arra, hogy mikor készül el, másrészt arra, hogy mennyire lesz korszakalkotó, lehet-e belőle „a legjobb Unreal Tournament”. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)