Hirdetés

Unreal Tournament 3 pályatervező verseny - fődíj 50000 dollár.

|

A címben említett összeg forintban mintegy 9 és fél millió forint - szóval érdemes nekilátni pályát tervezni.

Hirdetés

Az Epic maga is futtat pályatervező versenyt az Unreal Tournament 3-hoz (ha már új UT nem fog egy darabig megjelenni) Make Something Unreal mod verseny címen, de ez nem az.

Az új versenyben "tettestársa" is van az Epicnek, méghozzá az International Game Developers Association (azaz a Nemzetközi Játékfejlesztő Szervezet). Ezen csak IGDA tagok indulhatnak, ámde itt lehet csatlakozni , ha valakit érdekel a dolog). A pályatervezők deathmatch, CTF, vCTV és Warfare pályákkal indulhatnak. A fődíj 50000 dollár, azaz mintegy 9,5 millió forint. A további díjak között vannak pénzdíjak (10000 dollár - majd' 2 millió forint) és rengeteg poszter, könyvek stb... A pályák beérkezési határideje október 5 - mi szurkolunk, hogy magyar legyen a nyertes és ennyi pénzből meghívjon majd egy pizzára minket :). Ja és majd elfelejtettem - aki ezen a versenyen indul, annak a pályázatát automatikusan a Make Something Unreal mod versenyre is benevezik - szóval duplán lehet nyerni :)

Hajrá Unreal Tournament 3 fanatikusok (ha már a GS olvasók között ilyen sokan vagytok... )!

(Azt csak zárójelben árulom el, hogy aki ezen a versenyen nyer, nagy valószínűséggel még egy zsíros álláshoz is hozzájuthat majd... Bár ez így nincs hivatalosan bejelentve, de bizonyos vagyok benne, hogy a legtehetségesebbekre azonnal ráteszi majd a kezét valamelyik fejlesztőcég.)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)