Hirdetés

Unreal Tournament - kipróbálható a pre-alpha változat

|

Az Epic lövöldéjének legutóbbi verziója már nem csak a fejlesztők számára elérhető.

Hirdetés

Az új Unreal Tournament fejlesztését teljesen nyíltan végzi az Epic. Szeretne egy olyan lövöldét letenni az asztalra, ami mindenkinek megfelel majd, és ehhez a rajongók véleményére és aktív segítségére is szükségük van.

Ezért adtak ki heti buildek már augusztusban is, de akkor még csak fejlesztők tesztelhették a "pre-alpha" állapotú játékot, most viszont már bárki letöltheti, akinek van egy működő email fiókja (annyira ez azért nem nagy kihívás). Ha regisztráltok a fórumra, és felkeresitek a pre-alpha build témát, akkor ott már meg is találjátok a linkeket a játék Linux, Mac és Windows változatokhoz (kb. 1GB letöltéssel kell számolni). 

Mit gondoltok, sikerült a szériát régi fényében visszahozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)