Hirdetés

Unreal Tournament - itt az ideje kipróbálni

|

Az Epic Games legendás játékának legújabb változata új korba lépett, úgyhogy akit érdekel az Unreal Tournament, annak már most érdemes belevágnia.

Hirdetés

Minden idők egyik legismertebb lövöldözős játéka (szigorúan a Call of Duty után persze) hamarosan újra a monitorokra kerül. Az Epic Games most megnyitotta az Unreal Tournament pre-alfa szezont, amely számost meglepetést tartogat a játékosoknak.

A PC-s lövölde az Epic Games valaha készült legnagyobb játéka, most pedig tovább bővítik a tartalmat. Bekerült a játékba két új karakter, Skaarj és Necris, valamint három új pálya, egy átdolgozott fejlődési rendszer, valamint az offline kihívások is. Ez már bőven elég ahhoz, hogy belevágjunk, ráadásul a szezonban aktív játékosok exkluzív kozmetikai tárgyakat is kapnak.

Akit érdekel a dolog, az erről a linkről letöltheti a játékot. Nyilván egy erősen pre-alfa dologról van szó, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha valami nem tökéletes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)