Hirdetés

Until Dawn - nem egyedül fogunk rettegni

|

A kizárólag PlayStation 4-re érkező Until Dawn nem csupán egyszemélyes rémálom lesz, megerősítették a többjátékos mód érkezését.

Hirdetés

Az Until Dawn sok olyan horrorkliséből építkezik, amiket már rengetegszer láttunk, de a recept mégis látszólag tökéletesen működik. Most az is kiderült, hogy nem egyedül fogunk rettegni.

A PlayStation Asia megerősítette, hogy az Until Dawn többjátékos módot is kap, amiben egyszerre legfeljebb 12 játékos vehet részt. Arról egyelőre nincs információnk, hogy milyen módon működik majd a multiplayer rész, de mi leginkább valamilyen kooperatív ijesztgetést tudunk elképzelni egy ilyen játékban. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy mit remélhetünk a többjátékos résztől, reméljük, hogy hamarosan birtokunkba kerül néhány részlet ezzel kapcsolatban. 

Az Until Dawn augusztus 26-án érkezik, kizárólag PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)