Hirdetés

Until Dawn - a fejlesztőket is meglepték az eladások

|

A Supermassive Games teljesen elképedve számolja az eladásokat, és már beszélnek a második részről is.

Hirdetés

Az ősszel megjelent horrorjáték, az Until Dawn hatalmas siker lett a producer, Pete Samuels szerint. A pontos számokat még nem közölte de a PlayStation Lifestyle-nak adott interjúja alapján bőven túlteljesítette a vártat.

A PS4 főnöke, Shuhei Yoshida azt nyilatkozta már szeptemberben, hogy teljesen el van képedve, amiért a játék ilyen jól teljesít, annak ellenére, hogy milyen kevés marketinget kapott. A fejlesztők már azt is felemlegették, hogy a folytatás is tervben van. "Belső megbeszélések már folynak arról, hogy hogyan is lehetne megvalósítani egy Until Dawn 2-t. Nyilván nem lehet ugyanolyan, ugyanazokkal a szereplőkkel, főleg mivel egy részük meglehetősen halott lesz.

"Éppen azt terveztük, hogy milyen más úton oldhatnánk meg egy Until Dawn 2-t, de erről azért még kicsit korai beszélni." Ti mennyire várnátok egy folytatást, és hogyan tudnátok elépzelni azt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)