Hirdetés

Until Dawn - a fiatal pár utolsó kalandja (videó)

|

Káromkodás, egy csipetnyi szexuális tartalom, vér, erőszak. Mindebből bőségesen kapunk az Until Dawn során, ezt mutatja meg egy új gameplay videó is.

Hirdetés

A horror klisékből építkező Until Dawn meglehetősen hatásos slashernek ígérkezik, nem hiányzik egyetlen olyan motívum sem, amit megszokhattunk a műfaj élenjáróságaitól.

A Polygon munkatársai abban a kegyben részesültek, hogy kipróbálhattak egy előzetes buildet a játékból. A videó középpontjában egy fiatal szerelmes pár, Mike és Jess áll, akik semmi mást nem akarnak, csak behúzódni az erdő közepén található faházba, ahol aztán eltöltenek pár órát kettesben. Ezzel csupán annyi a probléma, hogy rajtuk kívül még valaki botorkál a hóval borított sötétségben, ő pedig bizony nem kirándulni érkezett. A gameplay videó nem lövi le a pár történetének összes csattanóját, több részletet vágtak össze, de így is hatásos.

Nektek hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)