Hirdetés

Until Dawn - itt a launch trailer

|

Hivatalosan ma indul világhódító útjára az Until Dawn, a Supermassive Games ki is adott egy trailert, hogy még egy utolsó lökést adjon a játéknak.

Hirdetés

Tegnap már befutottak az első Until Dawn tesztek, így természetesen a miénk is, így a kíváncsi olvasók már megtudhatták, hogy bizony érdemes kipróbálni a PS4 exkluzív játékot, akár horror-rajongók vagyunk, akár nem.

A játék ma jelent meg az Egyesült Államokban, nálunk pedig holnap kerül majd a boltok polcaira. Ezzel együtt megérkezett az utolsó előzetes is, amit egyes tévécsatornákon is vetítenek, hogy mindenkihez eljuttassák az Until Dawn hírét.

A csapat egyúttal azt is bejelentette, hogy észültek egy egyedi hangzással a játékhoz, amelyet direkt a PlayStation headsetekhez alakítottak ki, így a Headset társalkalmazás segítségével már le is tölthetjük azokat az extrákat, amelyek igazán félelmetessé teszik majd a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)