Hirdetés

Until Dawn - nehéz lesz túlélni hajnalig...

|

Tinihorrorokhoz hasonló helyzetet vázol a Supermassive Games PlayStation Move-hoz készülő címe.

Hirdetés

Az Until Dawnban hét fiatal történetét ismerhetjük meg, akiknek együtt kell működniük, hogy túléljék az éjszakát.

Az áram nem működik, a telefonok használhatatlanok, így csupán természetes érzékeikre és néhány elemmel működő eszközre hagyatkozhat az a hét túlélő, akik az Until Dawn középpontjában állnak. A játékos mind a hét szereplő bőrébe belebújhat, akiknek különböző feladataik vannak, hogy biztosítsák az életben maradást a csoport számára. A feladatok között természetesen fejtörők is szerepelnek, ezek során olyan interakciókat kell végrehajtanunk, amiknél a Move kontroller képességei kerülnek előtérbe. A hangulatot fokozza, hogy legfontosabb eszközünket, az elemlámpát is ennek segítségével irányíthatjuk a megfelelő pontra. Az alábbi trailer is számos ijesztő jelenetet tartalmaz, megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)