Hirdetés

Until Dawn - nem terveznek folytatást a fejlesztők

|

Az Until Dawn az előző év egyik nagy meglepetése volt, a fejlesztőcsapat mégsem tervez közvetlen folytatást a játékának.

Hirdetés

Sokaknak okozott kellemes, avagy inkább talán hátborzongató perceket a tavaly debütált Until Dawn. Minden adott lenne egy folytatáshoz, de a fejlesztőcsapat, a Supermassive Games stúdió már más projekten dolgozik.

Egy előző interjú során kiderült, hogy több platformra is fejlesztene Supermassive Games, Pete Samuels pedig most azt is elárulta, hogy jelenleg egyáltalán nincs tervben az Until Dawn 2, más projekten kötik le őket.

Sok a spekuláció azzal kapcsolatban, hogy min munkálkodunk most. Nem dolgozunk az Until Dawn 2-n ebben a pillanatban. Más dolgokon ügyködünk.

De akármin is dolgozzanak a srácok, úgy tűnik szeretnék minél nagyobb tömeghez eljuttatni.

Nagyon szeretnénk ezeket az élményeket, ezeket a filmszerű, történet fókuszú játékokat (legyen akár horror vagy egyéb műfajú) más platformokra is eljuttatni.

Ti örültök, hogy több platformra is érkezik majd az új játékuk? Vagy inkább egy Until Dawn 2-t látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)