Hirdetés

Until Dawn - a PS3-as változat még teljesen máshogy nézett ki

|

Nemcsak grafikailag, hanem játékmenet tekintetében is alaposan átdolgozták a fejlesztők az elmúlt évek egyik legjobb horrorjátékát, miközben PS3-ról PS4-re ültették át a kódot.

Hirdetés

2012-ben mutatta be a Sony az akkor még PlayStation 3-exkluzív címként hirdetett és 2013-ra kitűzött Until Dawnt, amelynek egyik egyedi pontja a Move kontrolleres irányítás volt. A játék végül nem készült el időre (egy ideig azt rebesgették, hogy törölték is a projektet), így pár év csúszással PlayStation 4-re kaptuk meg.

Most látott napvilágot egy videó a PS3-as prototípusból, amely még egészen más koncepció alapján készült. Mivel egy korai buildről van szó, a minőséggel nyilván vannak gondok, de ennél sokkal érdekesebb maga a gameplay. Az eredetileg FPS nézetű játékban a Move kontrollerrel irányíthattuk volna az elemlámpát, jóval több volt a fejtörő és az interakciós lehetőség is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)