Hirdetés

Until Dawn - VR nem lesz, de DLC még lehet

|

Biztos, hogy az Until Dawn nem támogatja majd a PlayStation VR-t, viszont a DLC-k lehetőségét nem zárja ki a Supermassive.

Hirdetés

Az Until Dawn befejezése után maradt még néhány kérdés, de egyik sem olyan, aminek megválaszolása nélkül ne tudnánk létezni.

Ugyanakkor a játék elég népszerű, és a Supermassive Games azért csak megpróbálná valahogy meglovagolni ezt a népszerűséget. Ha készül is folytatás, arra pár évet még várni kell, viszont a DLC-k lehetőségét nem vetették el teljesen, csak egyelőre nem tudják, miből tudnának DLC-t csinálni. Nem akarnak semmit megváltoztatni, és hiába kérik a rajongók, hogy egy bizonyos karakter számára is lehessen happy ending a vége, a csapat egyelőre nem látja, miként csavarhatna úgy a sztorin, hogy az alapok ne sérüljenek. Ettől függetlenül szinte biztos, hogy nem készítenek a PlayStation VR-ral játszható verziót. 

Ti milyen Until Dawn DLC-nek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)