Hirdetés

Until Dawn - mégis kap egy VR-ra épülő DLC-t?

|

Ha igazak a pletykák, akkor az Until Dawn egy olyan DLC-t kaphat a jövőben, ami gyökeresen megváltoztatja a játékmenetet, méghozzá a virtuális valóság kedvéért.

Hirdetés

Éppen a múlthéten nyilatkozta azt a PlayStation 4-exkluzív Until Dawnt fejlesztő Supermassive Games, hogy játékuk nem fogja támogatni a korábban Project Morpheus kódnéven futó PlayStation VR-t, erre ma egy olyan pletyka érkezik, ami pont az ellenkezőjét állítja. Akkor mégis hogy van ez?

A Destructoid kapott ma egy e-mailt, amelynek tartalmát egy második, az előzőtől független forrás is alátámasztotta. Az állt a levélben, hogy az Until Dawn egy olyan új DLC-t kap, amely on-rail shooterré változtatja a Supermassive Games horrorcímének játékmenetét. Sőt, az állítólag Rush of Blood névre keresztelt letölthető csomag ennél többet is tesz, ugyanis a PlayStation VR segítségével a virtuális valóságban élhetjük át, ahogyan egy a játékból már ismert bányászkocsiban haladunk előre. A levél további tartalma szerint a DLC egy havas tájon indít, ahol céltáblákra lövöldözhetünk, majd egy ház felé haladva előkerülnek az igazi ellenségek és végül a főellenfél, az Until Dawn-ban látott szellem is utunkat állja. Őt megölve viszont minden alkalommal összeomlott a játék. A névtelen forrás azt állítja, hogy ugyanazt a 20 perces szakaszt játszotta végig egyszer DualShock 4-gyel, egyszer pedig két Move kontrollerrel és bőven volt alkalma megijedni a jumpscare jelenetektől, de az nem derült ki, hogy melyik karakter szerepében élte át az eseményeket. 

A sztori tulajdonképpen hihető, de a Supermassive korábbi kijelentése miatt inkább fogadjuk kétkedéssel és várjuk meg a hivatalos bejelentést. Ti örülnétek egy hasonló DLC-nek az Until Dawnhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)