Hirdetés

Until Dawn - 9 percnyi rettegés érkezett (videó)

|

Már csak egy hónap választ el minket az Until Dawn megjelenésétől, a Supermassive Games ki is adott egy új trailert, hogy tovább fokozzák a várakozás feszültségét.

Hirdetés

A '90-es évek horrorfilmjeiből táplálkozó Until Dawn már az első pillanatban belopta magát a szívembe, így személy szerint alig várom, hogy végre a kezembe vehessem a szülinapomon megjelenő játékot. Ezt csak fokozza a most megjelent előzetes, amely korábban nem látott jelenetekkel szolgál a rajongóknak.

A videón látott karakterek még elég vidámak, ami arra enged következtetni, hogy a játék elején járunk. A folyamatos feszültségkeltést és jump scare-eket egyaránt alkalmazó Until Dawn ezen részében még nem túl sok lesz az izgalom, de ha ezeket a részeket a fejlesztők arra szánják, hogy közel tudjunk kerülni a karakterekhez, akkor egy-egy halál még megrázóbb lesz a játékos számára.

A videó alatti kommentelők egy része szerint az egész videó dög unalom, és ha ilyenekkel lesz tele a játék, akkor el fognak aludni rajta. Ők valószínűleg nem vettek észre olyan apróságokat, mint ami pl. 2:48-nál történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)