Hirdetés

Az Until Dawn fejlesztői új címet jegyeztek be

|

A Supermassive Games készül valamire, legalábbis erősen utal erre a közelmúltban bejegyzett új márkanév.

Hirdetés

Az Until Dawn meglepően nagy siker volt, így nem is csoda, hogy mindenki valami hasonló csodát vár a Supermassive Gamestől (most a VR-os The Inpatient és Bravo Team nem játszik a nagypályás ligában) . Minden jel arra utal, hogy már nem is kell sokat várnunk.

Hirdetés

Egy ResetEra fórumozó bukkant rá a Supermassive által Európában bejegyzett új márkanévre, a Shattered State-re, amihez már egy logó is előkerült. Egyelőre semmilyen más infó nem tartozik a címhez.

Egy nagy jó hír azonban van a kis infóban. A Shattered State a Supermassive Games saját címe, és mivel nem a Sonyhoz tartozik, így elméletileg bármelyik platformra megjelenhet. Mi szívesen látnánk egy Until Dawn szerű címet PC-n, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)