Hirdetés

Untitled Goose Game - csak később oson be a kleptomániás liba

|

A House House új játéka elsőre azt sejteti, hogy a szokásos "szimulátor" színvonalra számíthatunk, pedig egy jóval minőségibb játék formálódik a kezeik alatt.

Hirdetés

A 2017-ben bejelentett Untitled Goose Game egy nagyon mókás kis indie címnek látszik a bemutatók alapján, viszont sajnos tovább kell várnunk a megjelenésére.

Hirdetés

A House House játékát eredetileg tavaly adták volna ki, de sajnos csak nem akar elkészülni. Az első halasztás után idén, az év első felében került volna a virtuális boltok polcaira, de ehelyett legkorábban 2019 vége felé tudunk majd játszani az elvetemült liba szerepében. Viszont vigasztaljon minket az a tudat, hogy kellő figyelmet fordítanak a fejlesztők a programra, és így remélhetőleg kifejezetten igényes indie címet kaphatunk majd a végén.

A játékban egy szemétkedő libát kell irányítanunk és egy kertet kell tönkrevágni, valamit az azt gondozó kertész agyára menni. Különböző feladatokat teljesítve kell ezt a nemes célt véghez vinnünk és nem riadhattunk vissza semmilyen ugartástól: a rosszindulatú libánkat még a tolvajlás és a lopakodás sem rettenti el. 

Érdemes megnézni az alábbi videót, mert tényleg sokkal jobbnak tűnik a játék annál, mint amit egy hasonló kaliberű címtől manapság várhatnánk.

Ti is felcsaptok majd pofátlan libának a megjelenéskor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)