Hirdetés

Untitled Goose Game - egy játékos majdnem minden tárgyat ellopott

|

Miért csórjon el egy liba csak pár dolgot, ha mindent meglovasíthat? Ezt vallja egy kitartó felhasználó.

Hirdetés

Az Untitled Goose Game koncepciója nem túl bonyolult, hiszen egy libával rosszalkodhatunk benne, azonban a végeredmény meglepően szórakoztató lett, a készítők pedig nagyon szimpatikusak már csak az alapján is, hogy a megjelenés napján is képesek voltak részt venni a klímasztrájkon

Hirdetés

A sikeres és mókás játék előbb-utóbb új platformokat is meg fog hódítani, addig viszont nincs más hátra, mint hogy a játékosok egymásra licitáljanak abban, ki tud bármilyen rekordot felállítani. Legutóbb egy streamer igencsak magasra helyezte a lécet, amikor egy libajelmezzel irányította az Untitled Goose Game-et, most pedig felbukkant egy újabb rekorder TerakJK személyében, aki valószínűleg elsőként, hét órányi kemény munkával csórta el az összes tárgyat, ami csak elemelhető a játékmenet során - kivéve a kertész kalapját és a kalapácsot, illetve mivel két bögre eltört, azokat sem tudta a kupacba vonszolni. Nézzétek csak a gyűjteményét: 

Az Untitled Goose Game már elérhető PC-re (az Epic Game Store-on keresztül) és Nintendo Switchre is. Ti végigjátszottátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)