Hirdetés

Újabb platformokra érkezhet az Untitled Goose Game

|

Most még csak PC-n és Nintendo Switchen hódít, de ez hamarosan változhat.

Hirdetés

A játékvilágot most épp az Untitled Goose Game tartja lázban, melyben egy libát irányítva kell különböző feladatokat teljesítenünk, felbosszantva ezzel a békésnek tűnő környék lakóit. A játék az Epic Games Store-ból szerezhető be PC-re és Mac-re, a switchesek pedig értelemszerűen az eShopból halászhatják ki.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat, a House House az ABC News-nak elmondta, azt reméli, hogy hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is átültetheti a játékot, de egyelőre még nincsen ennél részletesebb terv, a mikor is kérdéses. Twitteren közben a kiadó, a Panic egyik képviselője, Cabel azt sugallta, hogy az iOS és az Android is szóba jöhet, amennyiben sikerül megoldaniuk az irányítást.

Várjuk a további infókat, addig is akinek van a játékot futtatni képes platformja, ne várjon tovább a vásárlással, pláne most, amíg még akciós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)