Hirdetés

Az Untitled Goose Game sztárja a Resident Evil 2-be is betopogott

|

A liba nagyra nőtt, kalapot hord, és az életedért jött.

Hirdetés

Biztosan létezik egy párhuzamos univerzum, ahol az Untitled Goose Game sosem jelent meg, de szerencsére mi nem ott élünk. A mi világunkban befutott ez a csoda, a főszereplője pedig a mémkultúra totemállata lett.

Hirdetés

Mint korunk minden hőse, úgy - szorgos moddereknek hála - a liba is bekerült a Resident Evil 2-be. Az Untitled Goose Game főszereplőjének méretes verziója helyettesíti így Mr. X-et.

Instant pánikot keltett a szívemben a pillanat, amikor a liba félrelökte szárnyával a törmeléket. Borzongató. Aki szeretné letölteni a modot, annak sajnos még kicsit várnia kell. A cucc fejlesztés alatt áll, de ha elkészül, akkor "extra HONKkal" ("gágogással", ha le akarnánk fordítani, de nem akarjuk) fog bekerülni a játékba. Bármi is legyen az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)